14 Жовтня, 2023

Полум’я Всесвітнього дня паліативної та госпісної допомоги 

Ах, цей бунтівний і сумний місяць- Жовтень! Від зустрічі з ним зашуміло листя,  світ охоплений полум’ям – полум’ям Всесвітнього дня паліативної та госпісної допомоги .

Не хмарочоси та швидкі автомобілі, а ставлення до слабих, хворих, та тих, чиє життя добігає кінця, визначає, наскільки цивілізованим є наше суспільство.

Наші хворі потребують більше догляду, теплого ставлення, аніж лікування. І наш медичний персонал дуже добре це робить. Прояв турботи, доброзичливості та милосердя, належний догляд- все це працівники нашого закладу віддають важкохворим людям  . Буває виснаження, адже в роботу, окрім фізичних сил, треба вкладати душу й серце.

 Адміністрація закладу щиро вдячна медичному персоналу за їх чуйне відношення до хворих, за повсякденну нелегку працю, за турботу, за тепло і добро!   Низький уклін Вам!  

 У спеціально створеній локації на території госпісу відбулось вручення медичним сестрам стаціонарного відділення електронних наручних годинників  із системою оповіщення для хворих. Медсестри виїзного відділення отримали планшети у користування, лікар виїзного відділення Борис Володимир  отримав у користування ноутбук.

На жаль, дуже швидко промайнув  цей чудовий осінній день під звуки акордеону, на якому п. Олег Сабадиш, -викладач музичної школи № 1 ім. Миколи Лисенка , подарував всім присутнім щирі емоції та прекрасні твори.  

І  хочеться запам’ятати, зупинити і залишити собі цю красу, відчуття спокійного щастя і тихого суму. А тому ми не могли стриматися в бажанні зупинити мить.  Зробивши яскраві світлини нашого вечора, створили відео, яким хочемо поділитися з Вами.

Будь ласка, залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.