30 Вересня, 2023

“Осінні вечори” з Яремою Стециком

Вересень гуляв, кружляв листям, “осінні вечори” для нас дарувала осінь. Вона робить зустрічі коротшими, обличчя сумнішими, самотність помітнішою. Але вона робить слова теплішими… Це стан задумливості та тихого смутку,  чаювання, теплі, ніжні плюшки з ваніллю, а на десерт – спогади про літо , ностальгія та філософські роздуми… Але зустрічі у дворі нашого закладу зігрівають  своїми словами, своїми почуттями,… і тоді ніякі холоди не страшні…

Вересневого вечора відбувся івент за участі відомого дизайнера і художника Яреми Стецика.  Він невтомний організатор та засновник багатьох мистецьких проектів, відвертий та відкритий у спілкуванні. Панк у музиці та модерніст у малюванні, генератор ідей та ідеолог векторів розвитку.

Свою розповідь художник розпочав  про сакральне мистецтво у творчості  відомого галицького художника  Олекси Новаківського, іменем якого названа  вулиця,  на якій знаходиться наш заклад.

Присутні  говорили про творчість, натхнення, етапи створення картин. Сам Ярема – емоція, що має колір. Він  презентував свої картини, написані в 2022-2023р.р. Також відбувся їх слайдовий показ, деякі з яких  були проєктовані на фасад госпісу. Будемо обирати майбутній мурал на стіну нашого закладу.

Будь ласка, залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.