29 Травня, 2023

Поклик серця до милосердя

Волонтерство – це можливість дарувати своє тепло тим, хто потребує його найбільше. Це не хобі, це те, без чого уже себе не бачиш, не відчуваєш. Директор КНП „Івано-Франківського обласного клінічного центру паліативної допомоги”- п.Ірина Слугоцька та медсестра Зоряна Голійчук,(яка буде відповідальна за роботу з волонтерами) , з 21 по 24 травня здійснили візит до м. Люблін. Це академічне місто, котре налічує 5 Університетів -є побратимом Івано-Франківська.

Мали зустріч з керівництвом і менеджером проекту. В засіданні спільного проекту взяли участь: координатор волонтерів та палатна медсестра п. Агнєшка Голець, Кшиштоф Становскі, Евеліна Грабан, Павел Снопек- це ті, хто намагається своїми благородними вчинками змінити життя на краще.  Адже, бути волонтером – це не тільки поклик душі і спосіб життя, але й насущна вимога сьогодення.

Відвідали дорослий госпіс “Добрий Самарянин” і дитячий госпіс „Маленький Принц” та познайомились з організацією надання паліативної допомоги наших сусідів з Польщі. Корисний обмін думками та досвідом , плани майбутньої співпраці, навчальні проекти для волонтерів, лікарів та медсестер є добрим прикладом згуртованості навколо організованості та налагодження взаємодії. Погодили майбутню співпрацю Досвід роботи цієї команди допоможе покращити роботу і в нашому госпісі.  Адже, неможливо уявити сучасний світ без волонтерів та їхньої діяльності.

Дякуємо Любліну за гостинність!

Будь ласка, залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.